Låner du e-bøker på biblioteket?

Frå 1. juli 2019 kan du berre bruke BookBites-appen til å låne e-bøker og digitale lydbøker frå biblioteket vårt. Du kan du ikkje lenger nytte eBokBib til å låne frå oss.

Les meir »

Korleis får du barnet til å sove?

Gode råd om barn og søvn er av og til dyre. Her får du nokre heilt gratis.

Les meir »
Eit spedbarn i djup søvn. Foto

Kva er miljøstatus hos meg?

Ferske tal frå "Hold Norge rent" viser at over 40 000 frivillige deltok i strandryddeveka i vår. 46 tonn avfall vart samla inn ved 1350 ulike aksjonar. Sjekk også den gratis appen frå miljøstatus.no for å finne anna informasjon om miljøet der du er akkurat no.

Les meir »
Kva er miljøstatus hos meg?

Stengt grunna ombygging

Stengt frå 20. mai

Med vandrestav, skisseblokk og pistol

«Paa flugt, paa fart over fjeldet»

Kva dreiv Catharine Hermine Kølle? Lenge før det var vanleg for ei kvinne å reise på eige hand, vandra ho år etter år i inn- og utland. Ho skildra opplevingane med akvarellar og tekstar i rikt omfang. Var det vetetrong? Sterk «inbildningskraft»? Var ho på vandring vekk frå eit einsformig liv eller sine eigne tankar?

Med vandrestav, skisseblokk og pistol

Bibliotektilgang Påske 2019

Sveio folkebibliotek har inga bemanning i påskeveka, veke 16

Sunt for meg?

Svimmel av gode tips om mat? I flaumen av råd om kva som er sunt ber klinisk ernæringsfysiolog Ragnhild Lekven Fimreite deg om å stola på dei solide forskingsbaserte råda. Bruk trygge råd, og lag eit sunnare spor for deg sjølv!

Bokåret 2019

Biblioteka i Noreg slår på stortromma for å feire lesegleda.

Har du Bibliofilappen?

Bibliofilappen kan installerast på mobiltelefonar og nettbrett med Android og iOS.